Till startsidan


Götenehus säljstartar i Östra Grevie

I Östra Grevies fantastiska omgivning planerar Götenehus tio sluttningshus och nio friliggande enplanshus, samtliga som bostadsrätter. På torsdag den 7 november startar försäljningen i samarbete med mäklarbyrån Våningen och Villan.

Brf Söderslätts Lycka

Brf Söderslätts Lycka - 19 nya bostäder med naturskönt läge nära storstaden

Götenehus kommer totalt att bygga 19 bostäder, tio sluttningshus om 100 kvm i parhusutförande samt nio friliggande enplanshus om ca 111 kvm, samtliga som bostadsrätter. Varje hus kommer att ha tillgång till en egen trädgård, uteplatser, eget fristående förråd och parkering vid dörren.

Som boende i Östra Grevie bor du mitt i det skånska landskapet, med närhet till förskola. Med Pågatåget når du Trelleborg på bara några minuter och Malmö central på under en halvtimme säger David Järevik, Projektutvecklare på Götenehus.

I måndags hölls ett första informationsmöte om Brf Söderslätts Lycka tillsammans med mäklarbyrån Våningen & Villan. Även Svenska Kakel fanns på plats och informerade om sina produkter och tillval i projektet. David berättar vidare att startskottet för att kunna boka sin bostadsrätt sedan sker på torsdag den 7 november kl 8.00. Byggstart planeras preliminärt till Q1 2020.

Läs mer om brf Söderslätts Lycka; www.gotenehus.se/soderslatt.


För mer information vänligen kontakta:

David Järevik, Projektutvecklare Götenehus, 031-89 54 64, 072-710 79 63, david.jarevik@gotenehus.se

 

 
Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden; Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00, certifiedadvisor@penser.se. Läs mer på www.gotenehus.com.Götenehus Group AB (publ) • Box 17 • 533 21 Götene
Tel 0511-34 56 00 • Fax 0511-34 53 12 • E-post koncern@gotenehus.com